Løgn, fanteri og eventyr

Da har vi mistet vår første tann!

…eller ikke vi da.  Jeg har mistet tenner mange ganger, både melketenner, visdomstenner og andre tenner.

Men guttevalpen, den førstefødte, han har mistet sin aller første tann.

TADA!

Den har vært løs i ukesvis, og han er av den sorten som ikke rikker, så den har hengt og slengt der inne en god stund.  Nå falt den da omsider  e n d e l i g  ut her en dag han var i barnehagen idet han skulle til å ta en bit av et eple…

…og han hadde med seg følgende lapp hjem:

Han sov med lappen på nattbordet sitt, og da han våknet dagen etterpå så la det jammen i meg hele 25 kroner der!  Tenk det!  Valpen var lykkelig og mente at tann feen måtte være noe av det snilleste som fantes.

Det tok nøyaktig ti minutter i barnehagen, og hardnakkede påstander fra noen av de andre barna om ugler i mosen, før han skjønte at tann feen bare var eventyr og at det i virkeligheten var MAMMA som hadde lagt pengene der.

Men det var ikke meg!

Jeg SVERGER ved alt hellig!

Det var pappaen.

:heart:

About Morkaka

Morkaka er hovedforfatteren i denne bloggen. Morkaka nærmer seg 40 år, har dødsangst og blogger for å dokumentere seg selv og avkommets barndom for den oppvoksende slekt og for kommende generasjoner. Men mest av alt så blogger hun fordi hun finner det underholdene. Morkaka setter morsrollen foran alt annet,og kan absolutt ikke tenke seg å gjøre om på prioriterings listen sin (mor-kone-familie) Bare på de dagene hvor hun er svært hormonelt forstyrret kan hun finne på å vurdere noe slikt (penger-meg-meg-) Morkaka er avhengig av Herr Nelson for å kunne leve i sus og dus på sin grønne gren. Uten Herr Nelson ville Morkaka sannsynligvis bodd et sted fult av store, tunge og ødelagte ting som aldri ble verken reparert eller flyttet på.
Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:heart: :smile: :biggrin: :wink: :sad: :angry: :cwy: :getlost: :whistle: :wassat: :blink: :kissing: :blush: :wub: :cool: :ninja: :devil: :angel: :sleeping: :face: :ermm: :dizzy: :alien: :cheerful: :happy: :lol: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :tongue: :unsure: :w00t: